1145 Budapest, Pétervárad u. 5. villox@villox.hu

VILLOX-VS Kft. bemutatása

Szervezetünket az Ipartestületek Országos Szövetsége 1999. december 28-án alapította annak érdekében, hogy társaságunk segítse és támogassa érdekképviseleti feladatainak és tevékenységének ellátását. 2013. január 22-től tulajdonosváltást követően VILLOX-VS Kft. néven jogfolytonosan folytatjuk tovább működésünket.

Cégünk elsősorban felnőttképzéssel foglalkozik, és már évek óta az egyik legmagasabb színvonalat képviseli a felnőttképzési intézmények körében. Társaságunk profilja olyan minőségi képzések, projektek szervezése és lebonyolítása, melyek nemcsak a hazai, hanem az európai szakmai követelményeknek is megfelelnek.

Hiszünk abban, hogy közös összefogással a szakemberek és szolgáltatók mindennapjait jobbá, munkájukat szakszerűbbé tehetjük, tudatosabb gazdasági fejlődést kialakítva, ezért a VILLOX-VS Kft. ellátja a Gáziparosok Országos Egyesületének (GOE),  a Szakmai Szervezetek Országos Szövetségének (SZAKOSZ) és a Magyar Gázipari Vállalkozók Egyesületének (MGVE) titkárságát is, hozzájárulva ahhoz, hogy a megrendelők és a szolgáltatók érdekei találkozhassanak.

Szervezetünk különös gondot fordít arra, hogy csak olyan szolgáltatásokat kínáljon, melyeket magas színvonalon és maradéktalanul teljesíteni is tud.

Szervezetünk célkitűzése

Elsődleges célunk a vállalkozások igényeihez igazított képzési programok kialakítása és fejlesztése. Társaságunk állandó célkitűzése, hogy üzleti partnereink elégedettek legyenek tevékenységünkkel és szolgáltatásainkkal, igényeiket és elvárásaikat a lehető legteljesebb mértékben kielégítsük, ezért munkatársaink azzal a felelősségtudattal végzik munkájukat, hogy szakterületükön mindenkor a legjobbat kell nyújtaniuk.

Oktatóbázisunk

A VILLOX-VS Kft. évek óta együttműködik az országos szakmai szervezetekkel, magyar és külföldi tulajdonú cégekkel, ahol szakértői bázisként a szakmák kiváló képviselői, mesterei állnak rendelkezésre, hogy előadóként, szakértőként az elmúlt évtizedek alatt felhalmozódott gyakorlati tapasztalataik személyes átadásával járuljanak hozzá a Kft. sikeres oktatási tevékenységéhez.