1145 Budapest, Pétervárad u. 5. villox@villox.hu

Képzések

Szakmaspecifikus képzéseink  

Műanyaghegesztő tanfolyam és felkészítés

Képzéseink lebonyolításához a VILLOX-VÖRSAS Oktató Központ 1239 Budapest, Ócsai út 6. biztosít helyszínt, melyet cégünk a VÖRSAS Kft-vel közösen 2007-ben hozott létre. Ez a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés (MHtE) által tanúsított műanyaghegesztő-képző és minősítő vizsgára felkészítő oktatóhely (3. sz. melléklet) azzal a szándékkal jött létre, hogy a magyar műanyaghegesztés kiemelt bázisaként magas szinten álljon megrendelői rendelkezésére, és lehetőséget nyújtson az érdeklődő szakemberek számára a legkülönbözőbb tanfolyamok, bemutatók keretében a legkorszerűbb technológiák személyes és alapos megismerésére.

A képzések keretében a Vörsas Kft. negyedszázados gyakorlati tapasztalatai és teljeskörű, európai méreteket tekintve is egyedülálló technológiai háttere révén, a gyártástól a kivitelezésig végig követhetők a műanyagok legkülönfélébb feldolgozási módjainak és felhasználásának folyamatai. A műanyag-feldolgozás és- felhasználás számos területével, mint egymáshoz kapcsolódó rendszerelemekkel ismerkedhetnek meg a résztvevők.

A VILLOX – VÖRSAS Oktató központ magas szinten áll megrendelői rendelkezésére és az érdeklődő szakemberek számára a legkülönbözőbb tanfolyamok, bemutatók keretében a legkorszerűbb technológiák személyes és elmélyült elsajátítását garantálja.

Sikeres vizsga esetén a tanfolyam elvégzéséről a VILLOX-VS Felnőttképzési, Vállalkozásfejlesztési Szaktanácsadó és Szolgálgató Kft. névre szóló tanúsítványt állít ki, mint ISO minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal rendelkező intézmény!

Ezt követően a vizsgán elkészített mintadarabokat a helyszínen kialakított és az MHtE által tanúsított anyagvizsgálati laboratóriumban szakértőkkel bevizsgáltatjuk. Amennyiben a laborvizsgálat is sikeres eredménnyel zárul a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés kiállítja a Hegesztői Minősítési Bizonyítványt!

Ez utóbbi során a vizsgázónak egy hegesztett munkadarabot kell készítenie a vizsgabiztos előtt, majd a darabot a szabályzatban leírt laboratóriumi vizsgálattal ellenőrzik.

Műanyag csövekkel épített közművezeték-rendszerek beruházói, építtetői és építésirányítói (Műanyaghegesztői felelős és Műanyag csővezeték építői)

Gázszerelői engedély meghosszabbításához szükséges továbbképzés

2010-ben a GOE–MGVE–VILLOX-VS Kft. (akkor még IPOSZ Kft.) összefogásának köszönhetően indítottuk el e képzésünket, melyet azóta – a képzési programunk aktualizálása mellett – folyamatosan szervezünk országszerte.