1145 Budapest, Pétervárad u. 5. villox@villox.hu

Minőségpolitika

A VILLOX-VS KFT. CÉLJA, HOGY OLYAN MINŐSÉGI KÉPZÉSSEL ÁLLJON PARTNEREI RENDELKEZÉSÉRE, AMELY MAGAS SZINTŰ MEGFELELŐSÉGET JELENT A HAZAI SZAKMAI KÖVETELMÉNYEKNEK, ÉS ELŐSEGÍTI AZ EU KONFORMITÁST.

Ezen célkitűzések elérése érdekében társaságunk

  1. Korszerű, az üzletei partnerek elvárásainak és az előírásoknak is megfelelő képzési kínálat kialakítására törekszik, amely megkönnyíti a partnerek mindennapi tevékenységét, és a szolgáltatásokkal kiegészítve elősegíti eredményes munkavégzésüket.
  2. A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény rendelkezéseinek megfelelően képzéseit olyan minőségben kínálja ügyfélkörének, amely megfelel a hivatkozott törvény akkreditációs követelményeinek.
  3. Az oktatási, vizsgáztatási tevékenységére vonatkozóan működteti ISO 9001 nemzetközi szabvány alapján kidolgozott minőségirányítási rendszerét.
  4. Törekszik a képzésben résztvevők igényeinek, elvárásainak, elégedettségének megismerésére, ennek érdekében közvetlen, folyamatos vevőkapcsolati rendszert épít ki, és ápol.
  5. Munkatársait motiválja, hogy munkájuk minőségével mind a vevők, mind a VILLOX-VS Kft. elvárásait a legteljesebb mértékben kielégítsék.
  6. A képzések megvalósításába magasan képzett, megfelelő ismeretekkel és gyakorlattal rendelkező oktatókat von be, akiknek a munkáját folyamatosan felügyeli, értékeli.
  7. A minőségi elméleti és gyakorlati oktatással kapcsolatos feladatainak magasabb szintű végrehajtásához a rendelkezésre álló technikai és személyi háttért folyamatosan karbantartja és fejleszti.

A társaság vezetője, tulajdonosa, valamint munkatársai napi tevékenységének szerves része a minőségirányítási rendszer követelményeinek betartása, a folyamatok ellenőrzése, javítása fejlesztése. Ennek érdekében a vezetők megkövetelik, és elősegítik a minőségi szemlélet kialakítását, a szakmai és minőségügyi ismeretek folyamatos bővítését.

Nyilvánosság biztosítása

Minőségpolitikánk nyilvánosságra hozatala azáltal biztosított, hogy a VILLOX-VS Kft. honlapján (www.villox.hu) elhelyezésre kerül, valamint a felnőttképzésben résztvevők által szabadon használható oktatótermekben és a székhelyünkön a falra kifüggesztjük.

 

Minőségirányítási rendszer

A VILLOX-VS Kft. minőség iránti elkötelezettségét jelzi, hogy 2010. óta rendelkezünk minőségirányítási rendszer tanúsítvánnyal, mely a Tanúsító cég által évente felülvizsgálatra kerül a Felügyeleti illetve a Megújító auditok során. (1. sz. melléklet)

Szervezetünk minőségirányítási rendszerét azzal a céllal hoztuk létre, hogy megvalósítsuk a minőségpolitikánkban foglaltakat és a vele összhangban kitűzött minőségcéljainkat.

A minőség iránti elkötelezettségünk kifejezésre jut abban, hogy a vevők elégedettségét a marketing tevékenységünktől kezdve a szolgáltatás teljesítését követően további szolgáltatásokkal, vevőszolgálat működtetésével kívánjuk növelni.

Vevőink megelégedettségének folyamatos figyelése része a minőségirányítási rendszerünknek.

Az igénybevett szolgáltatásokról, információkérésekről, ügyfélszolgálati tevékenységek jellegének alakulásáról készített kimutatások alapján, közvetett módon kapunk tájékoztatást a vevők elégedettségéről.

Minőségirányítási rendszerünk szempontjai alapján folyamatosan értékeljük beszállítóinkat is.