Minőségpolitika

A VILLOX-VS KFT. CÉLJA, HOGY OLYAN MINŐSÉGI KÉPZÉSSEL ÁLLJON PARTNEREI RENDELKEZÉSÉRE, AMELY MAGAS SZINTŰ MEGFELELŐSÉGET JELENT A HAZAI SZAKMAI KÖVETELMÉNYEKNEK, ÉS ELŐSEGÍTI AZ EU KONFORMITÁST.


Ezen célkitűzések elérése érdekében társaságunk

 1. Korszerű, az üzletei partnerek elvárásainak és az előírásoknak is megfelelő képzési kínálat kialakítására törekszik, amely megkönnyíti a partnerek mindennapi tevékenységét,
  és a szolgáltatásokkal kiegészítve elősegíti eredményes munkavégzésüket.
 2. A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény rendelkezéseinek megfelelően képzéseit olyan minőségben kínálja ügyfélkörének, amely megfelel a hivatkozott törvény akkreditációs követelményeinek.
 3. Az oktatási, vizsgáztatási tevékenységére vonatkozóan működteti ISO 9001 nemzetközi szabvány alapján kidolgozott minőségirányítási rendszerét.
 4. Törekszik a képzésben résztvevők igényeinek, elvárásainak, elégedettségének megismerésére, ennek érdekében közvetlen, folyamatos vevőkapcsolati rendszert épít ki,
  és ápol.
 5. Munkatársait motiválja, hogy munkájuk minőségével mind a vevők,
  mind a VILLOX-VS Kft. elvárásait a legteljesebb mértékben kielégítsék.
 6. A képzések megvalósításába magasan képzett, megfelelő ismeretekkel
  és gyakorlattal rendelkező oktatókat von be, akiknek a munkáját folyamatosan felügyeli, értékeli.
 7. A minőségi elméleti és gyakorlati oktatással kapcsolatos feladatainak magasabb szintű végrehajtásához a rendelkezésre álló technikai és személyi háttért folyamatosan karbantartja és fejleszti.

 

A társaság vezetője, tulajdonosa, valamint munkatársai napi tevékenységének szerves része a minőségirányítási rendszer követelményeinek betartása, a folyamatok ellenőrzése, javítása fejlesztése. Ennek érdekében a vezetők megkövetelik, és elősegítik a minőségi szemlélet kialakítását, a szakmai és minőségügyi ismeretek folyamatos bővítését.

 

Nyilvánosság biztosítása

Minőségpolitikánk nyilvánosságra hozatala azáltal biztosított, hogy a VILLOX-VS Kft. honlapján (www.villox.hu) elhelyezésre kerül, valamint a felnőttképzésben résztvevők által szabadon használható oktatótermekben és a székhelyünkön a falra kifüggesztjük.

 

Budapest, 2014. június 1.

 

Varró Zsuzsanna                   

ügyvezető                           

MNB árfolyam
CHF1328,18
EUR1355,39
GBP1414,03
USD1303,21
Frissítve:
2021. szep. 23.

Jelentkezzen műanyaghegesztő tanfolyamra!