Megjelent a Műanyaghegesztők aranykönyve

Nagy örömmel tudatjuk Önökkel, hogy 2013. május 6-án megjelent a 
Műanyaghegesztők aranykönyve c. szakkönyvünk
!

Műanyaghegesztők aranykönyve
Célja a műanyaghegesztők képzésének támogatása, valamint a technológiák pontos és azonnal alkalmazható megismertetése!

Ez a könyv úttörő módon foglalja össze a ma használatos műanyagok hegesztésének gyakorlati ismeretét!”A könyv magába foglalja az elmúlt 40 év tényleges megrendelőkkivitelezési gyakorlatának naprakész feldolgozását, mellyel egy igényes szakmai kör emelkedik ki Magyarországon, akinek a munkájában megbízhatnak a megrendelők.

Tekintettel arra, hogy a kiadvány tartalmazza a polietilén, polipropilén, PVDF és PVC alapú műanyag termékek (csövek, csőidomok, lemezek és fóliák) bemutatását és beépítésükhöz, felhasználásukhoz alkalmazott hevítőelemes, fűtőszálas, forrógázas, extrúziós és fűtőékes hegesztési eljárások ismertetését, így alkalmas a műanyag termékek felhasználásának elősegítésére is.

A könyv a VÖRSAS Kft. gyakorlati és a VILLOX-VS Kft. képzési tapasztalatai alapján készült és példát ad az alkalmazás fent említett összes területére.

Kemény borítós, cérnafűzött, 248 oldalas, A/4 méretű tankönyv. Alkalmas és már bevált a minősített műanyaghegesztők oktatásánál, hasznos tudnivalókat rögzít a témával foglalkozó mérnökök, technikusok, szakmunkások, de a laikus érdeklődők számára is.

A könyv ára mindössze 9.000,- Ft + 5% ÁFA.

 

Megvásárolható a VILLOX-VS Felnőttképzési,
Vállalkozásfejlesztési Szaktanácsadó és Szolgáltató Kft-nél.Könyvrendelését regisztráció nélkül a villox@villox.hu e-mail címen írásbanvagy a megrendelő lap letöltésével, és az e-mail címre való elküldésével is megteheti.


MNB árfolyam
CHF1328,18
EUR1355,39
GBP1414,03
USD1303,21
Frissítve:
2021. szep. 23.

Jelentkezzen műanyaghegesztő tanfolyamra!