A VILLOX-VS Kft. bemutatása

 

Szervezetünket az Ipartestületek Országos Szövetsége 1999. december 28-án alapította annak érdekében,
hogy közhasznú társaságunk segítse és támogassa érdekképviseleti feladatainak és tevékenységének ellátását.

 

2013. január 22-én az IPOSZ Kft. az IPOSZ Országos Elnökségének 81/2012.11.29. OE. sz. határozatában foglaltak szerint eladásra került. Az új egyszemélyi tulajdonos a VÖRSAS Termékelőállító és Szolgáltató Kft. (VÖRSAS Kft.) lett. A tulajdonosváltás következtében az új tulajdonos az 1/2013.02.06. számú Alapítói Határozat értelmében úgy határozott, hogy az IPOSZ Közhasznú Nonprofit Kft. jogfolytonosan VILLOX-VS Felnőttképzési, Vállalkozásfejlesztési Szaktanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság néven folytatja tovább eddigi tevékenységét.

 

A változás következtében szervezetünknek olyan tulajdonosa lett, aki több évtizedes tapasztalatának köszönhetően hatékony és célirányos háttérsegítséget biztosít szakmai képzéseink megszervezéséhez és lebonyolításához.

 

Cégünk elsősorban felnőttképzéssel foglalkozik, és már évek óta a legmagasabb színvonalat képviseli az akkreditált felnőttképzési-intézmények körében.

 

Társaságunk profilja olyan minőségi képzések szervezése és lebonyolítása, melyek nemcsak a hazai akkreditációs, hanem az európai szakmai követelményeknek is megfelelnek.

 

 

Szervezetünk különös gondot fordít arra, hogy csak olyan szolgáltatásokat kínáljon, melyeket magas színvonalon és maradéktalanul teljesíteni is tud.

 

 

Elsődleges célunk a megrendelőink, partnereink igényeihez igazított képzési programok fejlesztése és kialakítása a hozzánk forduló vállalkozók, cégek érdekeit helyezve előtérbe.

 

Társaságunk állandó célkitűzése, hogy üzleti partnereink elégedettek legyenek tevékenységünkkel és szolgáltatásainkkal, igényeiket és elvárásaikat a lehető legteljesebb mértékben kielégítsük, ezért munkatársaink azzal a felelősségtudattal végzik munkájukat, hogy szakterületükön mindenkor a legjobbat kell nyújtaniuk.

 

Szervezetünk célja továbbá, hogy olyan minőségi képzésekkel álljon megrendelői rendelkezésére, amelyek magas szintű megfelelőséget jelentenek a hazai szakmai követelményeknek, és elősegítik az EU konformitást.
MNB árfolyam
CHF1328,18
EUR1355,39
GBP1414,03
USD1303,21
Frissítve:
2021. szep. 23.

Jelentkezzen műanyaghegesztő tanfolyamra!